Mitä teemme?

Nord Software on teknisesti ylivertaisten verkkopalveluiden tuottaja, joka uskoo reiluun peliin ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin.

Nordin konserniliikevaihto oli 3.85 miljoonaa euroa vuonna 2016. Nordin omistavat 78-prosenttisesti yrityksen operatiivinen johto ja työntekijät. Yhteensä teemme noin 40-50 projektia vuodessa, jotka ovat tyypillisesti osa suurempaa pitkäaikaiselle asiakkaalle tehtävää kehitystyön kokonaisuutta. Yhteensä meillä työskentelee yli 50 digitaalisen liiketoiminnan ammattilaista.

Tiedämme, missä olemme parhaita

Nordilaiset ovat koodareita. Devaajia. Ohjelmoijia. Pesunkestäviä nörttejä. Tunnemme vahvuutemme ja tiedämme, missä olemme parhaita: olemme teknisesti ylivertaisten verkkopalveluiden tuottaja. Räätälöidyn ohjelmistokehityksen lisäksi palvelutarjontaamme kuuluvat mm. digitaalinen strategia, liiketoimintakriittiset verkkosivustot ja ohjelmistojen auditointi.

Valitsemme projektit niin, että olemme niissä hyviä. Näin pystymme varmasti toimittamaan sen, mistä on sovittu, emmekä myöskään ajaudu laskuttamaan turhasta sähläämisestä.

Nord on aikoinaan perustettu kahden ison sovelluskehitysprojektin pohjalle, jotka molemmat olivat kestoltaan yli neljä vuotta ja sisälsivät yli 3000 kehityspäivää. Tämän historiamme ansiosta meillä on enemmän kokemusta suurista ja liiketoimintakriittisistä projekteista kuin tämän kokoluokan yrityksillä yleensä. Haastavat integraatiot ovat erityisalaamme. Sovelluskehityksessä erityinen vahvuutemme on johdon liiketoimintaymmärrys, mistä on hyötyä erityisesti startupeille tehtävissä projekteissa.

Toimitamme aina laatua, sillä haluamme tuntea ylpeyttä työmme tuloksista. Laadun takaa taitava ja innostunut henkilöstö, jonka osaamista Nord aktiivisesti kehittää ja tukee. Nordin devaajilla on huomattavan pitkä kokemus niin tehtyjen projektien määrällä kuin työvuosillakin mitattuna. Mielenkiintoisten projektien ja loistavan työilmapiirin ansiosta seniorityöntekijät viihtyvät Nordissa tyypillisesti pitkään.

Olemme työskennelleet avoimen lähdekoodin teknologioiden parissa koko Nordin olemassaolon ajan. Fanitamme avointa lähdekoodia, koska sen ansiosta pyörää ei tarvitse keksiä jokaiseen projektiin uudelleen. Siihen pohjautuvat ratkaisut ovat myös asiakkaan näkökulmasta usein paras vaihtoehto: niitä puoltavat kaupallisia ratkaisuja edistyksellisemmät ominaisuudet, laajat kehittäjäyhteisöt, toimittajariippumattomuus ja tyypillisesti myös lisenssimaksuttomuus.

Tarjoamme sitä, mitä asiakas oikeasti tarvitsee

Olemme asiakasta kohtaan reiluja ja kunnioittavia. Joskus tämä tarkoittaa sitä, että olemme asiakkaan kanssa eri mieltä. Tarjoamme sitä, mitä asiakas oikeasti tarvitsee – emme sitä, mistä voimme laskuttaa eniten, tai välttämättä sitäkään, mitä asiakas luulee haluavansa.

Vaikka olemme nörttitalo, asiakasprojekteissa emme tee koodia vain koodaamisen riemusta. Pyrimme aina ymmärrykseen asiakkaan tarpeista ja liiketoiminnasta. Tässäkin Nordin johdon bisnesymmärrys tulee hyvään käyttöön.

Tavoittelemme pitkäaikaista yhteistyötä. Nordin koneisto on viritetty pitkiin projekteihin, joissa myös koodarit viihtyvät parhaiten. Olemme asiakkaan vuoksi valmiita ottamaan jopa vähän turpaan: emme ehdota sitoutumista kattaviin palvelusopimuksiin, vaikka se saattaa tarkoittaa, että näin emme saa pitkäaikaisia sopimuksia. Joskus asiakkaan etu menee meidän etumme edelle.

Olemme nopeita ja tehokkaita. Teemme ajallaan sen mitä lupaamme, ja vastaamme asiakkaan kysymyksiin ja pyyntöihin nopeasti. Emme kikkaile tai käytä aikaa ylenpalttiseen suunnitteluun.

Myös hinnoittelumme on reilua. Määrittelemme hinnat joustavasti asiakkaan mukaan, ja laskutamme aina vain tehdystä työstä ja tuloksista.