Palvelut

Verkon maailma on armoton. Ennennäkemätöntä vauhtia kehittyvä teknologia ja viimeisimmät digitaalisen maailman ilmiöt painostavat jatkuvaan muutokseen, ja kilpailu toimijoiden välillä on kovaa. Onneksi apu on lähellä: Me Nordissa autamme sinua ymmärtämään, mitä juuri sinä tarvitset menestyäksesi digitaalisessa maailmassa. Toteutamme tarvitsemasi palvelut aina yhtä ripeästi, joustavasti ja laadukkaasti. Sinun menestyksesi on meidän menestyksemme.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Section icon

Ohjelmistokehitys

Kyllä, ohjelmistojen kehittäminen on vaikeaa. Mutta me olemme siinä hyviä.

Verkkopohjaisten ohjelmistojen toteutus on erikoisalaamme. Tyypillisesti kehittämämme ohjelmistot liittyvät suoraan asiakkaan ydinliiketoimintaan. Meillä on kokemusta kaikenkokoisista projekteista: sekä teknisesti simppeleistä verkkosivustoista että erittäin monimutkaisista, räätälöidyistä palveluista miljoonille kuukausittaisille käyttäjille. Ja kaikesta siltä väliltä.

Olemassaolomme tarkoitus on auttaa asiakkaitamme menestymään. Lähtökohtana projekteissamme on aina se, että kehittämämme palvelu tukee asiakkaan liiketoimintaa. Niinpä myös toteutuksessa mennään aina asiakkaan bisnes edellä ― tekniikka ja ulkoasu ovat loppujen lopuksi kuitenkin toissijaisia.

Uskomme avoimeen lähdekoodiin ja toimittajariippumattomuuteen. Teknologiapuolella tärkeimpiä työkalujamme ovat PHP (Laravel Lumen, Yii, Symfony) sekä JavaScript (jQuery, AngularJS, React, Node.js, Backbone.js), luonnollisesti unohtamatta perusteknologioita (HTML5 / CSS3, LESS & SASS, Bootstrap, Foundation).

Asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä saadakseen mahtavan ohjelmiston; meidän työtämme on jalostaa ideasta tai konseptista bisnestä generoiva, kauniisti suunniteltu ja helposti käytettävä digitaalinen tuote. Sanomme usein, että asiakkaidemme asiakkaat ovat oikeastaan tärkeimpiä asiakkaitamme.

Section icon

Verkkosivut

Rakennamme kauniita verkkosivuja isoille ja pienille yrityksille, julkisille toimijoille sekä järjestöille, jotka käyttävät avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiä, kuten Drupalia tai WordPressiä. Panostamme responsiiviseen suunnitteluun ja HTML5:een varmistaaksemme, että toteuttamamme verkkosivut näyttävät hyvältä kaikilla mahdollisilla alustoilla iPhoneista pöytätietokoneisiin.

Verkkosivujen kohdalla pätee sama kuin ohjelmistokehityksessä: asiakkaan liiketoiminta on projektin tärkein ohjenuora, eivät teknologiavalinnat tai sivuston ulkoasu.

Section icon

Integraatiot

Integraatioiden tarve eri verkkopalveluiden välillä on lisääntynyt massiivisesti. Erilaiset verkostot, uudet digitaaliset liiketoimintamallit ja jatkuvasti muuttuva ympäristö vaativat järjestelmien ja tiedon integroimista.

Nord toteuttaa haastavatkin integraatiot nopeasti ja kustannustehokkaasti. Hyvä esimerkki tyypillisestä toteutuksesta on molempiin suuntiin toimiva integraatio ulkopuolisen palveluntarjoajan asiakkuudenhallintajärjestelmän ja organisaation sisäisen järjestelmän välillä.

Toimivien integraatioratkaisujen ansiosta pystyt hyödyntämään tietoa aiempaa paremmin sekä hallinnoimaan tiedonkulkua verkostoissa ja arvoketjuissa. Onnistuneet ratkaisut myös nopeuttavat ja tehostavat liiketoimintaprosesseja ja säästävät kustannuksia. Kun toteutuksessa hyödynnetään vanhaa tietojärjestelmää, ei ihmisiä tarvitse kouluttaa uuden järjestelmän käyttöön.

Section icon

Digitaalinen strategia

Digitaalinen maailma muuttuu uskomattoman nopeasti. Hyödyntääksesi digitalisaation, mobiilikäytön, sosiaalisen median ja muiden digitaalisten ilmiöiden tuomia mahdollisuuksia sinun on ensin ymmärrettävä, millä tavoin ne koskettavat sinun liiketoimintaasi.

Strategiaprojekteissa autamme asiakkaitamme määrittelemään ne asiat, joita juuri he tarvitsevat menestyäkseen digitaalisessa toimintaympäristössä. Olemme pragmaattisia ja tehokkaita: emme pitkästytä sinua hienostelevilla PowerPoint-esityksillä, vaan suhtaudumme myös strategiatason asioihin hyvin käytännönläheisesti. Luotamme menetelmiin, jotka olemme todenneet käytännössä toimiviksi.

Vuosien varrella olemme kehittäneet lukuisia palveluita, sovelluksia ja verkkosivustoja, minkä ansiosta tunnemme digitaalisen maailman tyypillisimmät karikot ja parhaat työtavat. Valitsemalla Nordin kumppaniksesi olemme mukanasi koko matkan ajan.

Section icon

Ohjelmistojen auditointi

Onko ohjelmistokehitysprojektisi reippaasti jäljessä aikataulusta? Tai onko ongelmana jatkuvasti kaatuva verkkosovellus?

Auditointipalvelujemme avulla saat selville, mikä on mennyt pieleen, mitä on tehty oikein ja mitä ohjelmistokehitysprojektissa tulisi tehdä. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja ulkopuolisen näkemyksen projektiisi sekä apua sen tavoitteiden selventämiseen. Ulkopuolinen apu myös laukaisee jännitystä ja auttaa pääsemään eteenpäin lukkiutuneessa tilanteessa.

Section icon

Käytettävyys ja ulkoasu

Design on tärkeä osa kaikkea tekemistämme, oli kyse sitten verkkosivujen ulkoasusta tai sivustoja pyörittävästä koodista.

Tarvittaessa Nord hoitaa palvelun designin alusta loppuun: sekä palvelun konseptoinnin että käyttöliittymä-, käytettävyys- ja visuaalisen suunnittelun. Palvelut ovat tietysti saatavilla myös erikseen ― aina ei ole tarvetta esimerkiksi järeälle konseptisuunnittelulle, vaan kevyt visuaalinen suunnittelu riittää.

Asiantuntijamme varmistavat, että lopputulos on organisaatiosi tavoitteiden ja brändin mukainen, ja että loppukäyttäjän näkökulma otetaan huomioon kaikissa suunnittelun ja toteutuksena vaiheissa. Myös käytettävyystutkimukset kuuluvat tarjontaamme. Usein käytettävyysasiantuntija on mukana koko projektin ajan.

Section icon

Tukipalvelut ja jatkokehitys

Tiesitkö, että varmin tapa karkottaa verkkosivuilla kävijä – eli mahdollisesti potentiaalinen asiakas! – on verkkopalvelun hitaus?

Nord Softwarella on pitkä ja kunniakas historia ylläpito- ja tukipalveluiden tuottamisesta kaiken kokoisille verkkopalveluille, myös sellaisille, joilla on enimmillään satoja tuhansia päivittäisiä kävijöitä ja miljoonia päivittäisiä tapahtumia. Haluamme, että huolella kehittämämme verkkopalvelut toimivat moitteettomasti vuorokaudenajasta riippumatta.

Ylläpidon ja käyttäjätuen lisäksi verkkopalvelua on tärkeää päivittää vastaamaan muuttuneita tarpeita ja toimintaympäristön muutoksia. Teknologian hurja kehittymisvauhti tarkoittaa, että julkaisuhetkellä viimeistä huutoa olevakin verkkopalvelu vanhenee ajan myötä.

Helpoin ja kustannustehokkain ratkaisu estää verkkopalvelun silmäänpistävä vanheneminen on kehittää sitä jatkuvasti lyhyissä jatkokehitysprojekteissa. Tästä syystä me emme katoa alkuperäisen projektin jälkeen tavoittamattomiin, vaan tarjoamme kaikille asiakkaillemme myös asiantuntevia jatkokehityspalveluita.

Section icon

Verkkokauppa-alustojen lisäosat

Kaikki verkkokauppa-alustojen lisäosat (“plug-ins”) yhdestä paikasta. Olemme toimittaneet verkkokauppa-alustojen lisäosia jo vuodesta 2013 lähtien. Meiltä onnistuu kaikkien avoimien ekosysteemien lisäosien toteutukset unohtamatta kattavia ylläpito- ja tukipalveluja.

Olemme kehittäneet asiakkaille niin uusia lisäosia kuten myös vastanneet olemassa olevien lisäosien refaktoroinneista vastaamaan nykypäivän standardeja.Toteutamme projektit hyödyntämällä kokemuksen mukanaan tuomia parhaita käytäntöjä. Usein projektit toteutetaan pitämällä projektinhallintakerros mahdollisimman ohuena, tinkimättä kuitenkaan laadusta.

Koemus, rehellisyys ja läpinänäkyvyys ovat johtaneet asiakkaiden kannalta parhaisiin lopputuloksiin.

Toteutettuja lisäosia mm. Magento 1 (CE+EE), Magento 2 (CE+EE), OsCommerce, Shopify, Prestashop, WordPress/Woocommerce, Drupal/Drupalcommerce, Shopware, Opencart. Übercart (ym.)