Töihin Nordiin

Onko koodaaminen intohimosi? Oletko hyvä tyyppi, joka ei nyrpistä nenäänsä deadlineille ja asiakastyölle? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, saatat olla tuleva nordilainen! Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi korkeakoulututkintoa – tärkeämpää on timanttinen osaaminen ja oikeanlainen asenne.

Kolme syytä, miksi Nordille kannattaa hakea töihin:

1. Pääset kehittymään ja luomaan uutta

Nordissa on paljon mahdollisuuksia kehittyä ja vaikuttaa omaan työhönsä. Vastuuta saa niin paljon kuin tajuaa pyytää, jos sitä vain on valmis ottamaan. Meillä on myös mahdollisuus tehdä jotain täysin uutta: uusia sovelluksia ja uutta teknologiaa pääse luomaan erityisesti startupien ja startup-tyyppisten yritysten projekteissa.

2. Voit unohtaa turhan byrokratian

Nordissa aikaa ja energiaa ei tuhlata turhanpäiväiseen byrokratiaan tai jäykkään hierarkiaan. Toimitetaan asiakkaille parasta mahdollista softaa ajallaan, ei sen kummempaa. Mitään leppoisaa oleilua nordilaisten arki ei ole, vaan töitä tehdään välillä hyvinkin rivakasti. Työntekijöiden harteille ei kuitenkaan aseteta kohtuuttomia paineita; periaate on, että molempiin suuntiin joustetaan tarvittaessa. Työntekijät ovat Nordin tärkeintä pääomaa, josta pidetään hyvää huolta.

3. Saat ihan mahtavat työkaverit

Nordissa kollegasi ovat loistotyyppejä ja erittäin taitavia ohjelmistokehityksen ammattilaisia, joilta saa aina tarvittaessa tukea. Meillä on sekä kokeneita konkareita että vastavalmistuneita tulevaisuuden toivoja. Monikulttuurisen työyhteisön työkielinä ovat suomi ja englanti.

Niin, ja meillä on kivaa! Pelihuoneessa on pöytäfutis, pleikkari ja xbox. Perjantaisin firma tarjoaa perjantaibisset. Mainitsinko jo, että olemme nörttitalo?

Avoimet työpaikat

Senior PHP developer

Our backend software development team used to be three people (Christoffer, Kenneth, Christoffer) who did PHP – on a bunch of PHP frameworks – as a Swiss army knife. Now we have substantially grown – currently we’re at 40+ developers – and noticed that we really need backend developers as well. The same guys simply cannot handle it all.

Lue lisää

React developers

We are searching for several front-end developers to build amazing React & React Native applications for our clients in Finland, Sweden & USA. Currently, we have about 20 developers focusing just on React & React Native. In 2016, we’ve been for instance working on Frank (React Native), Yrityskylä (React), Toimitilahaku & Kodisto (React) Verisure Security Study App (React) & different projects for the open-source programmers in […]

Lue lisää

Trainee-ohjelma

Näyttääkö tää harjoitteluilmoitus visuaalisesti kiinnostavalta? Ei. Onko tää harjoitteluilmoitus informatiivisesti kirjoitettu? Ei todellakaan. Se johtuu siitä, että me osataan täällä Nordilla vain yksi asia: kirjoittaa koodia.

Lue lisää